Ansigtsbehandlinger

Skal du forkæle dig selv eller har du problemer med huden, så er en ansigtsbehandling løsningen for dig!

Behandling og ansigtsmassage giver huden en sund og smuk udstråling og er med til at bevare huden på en naturlig måde. Der arbejdes med alle 97 muskler i ansigtet, halsen, nakken og i hårbunden. 
Massagen øger blodcirkulationen og sammen med lymfedrænage fjernes de ophobede stresselementer fra huden og musklerne. Resultatet er en glattere, blødere og mere elastisk hud med en sund smuk glød.

Hos Sunshine Nails & Beauty arbejder vi med Exuviance som er avanceret hudpleje, udviklet af de læger, som opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA).

Exuviance tilbyder et komplet system af videnskabeligt udviklede, højeffektive hudplejeprodukter med alfa- og polyhydroxysyrer – kombineret med de nyeste teknologier og innovationer. Hudplejesystemet fra Exuviance er udformet med det formål at tage hensyn til de individuelle behov hos kunder, som ikke har behov for at konsultere en hudlæge, men som alligevel ønsker at udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem.

Alle hudtyper kan anvende Exuviance, også følsom hud. Det er kombinationen af de skånsomme syrer fra Exuviance, som skaber det fantastiske resultat. Produkterne i hudplejesystemet fra Exuviance er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres, og hermed erstattes de døde hudceller, som ellers lukker porerne til og giver huden et mat, tørt og afskallende udseende, af nye celler, som giver huden en sundere udstråling. Resultatet er en hud med et smukkere, yngre og sundere udseende.

EXUVIANCE basic …………………………………………………… 475,-
(40 min.)

Kurbehandling med speciale i acne
Afrensning af huden, hudanalyse, AHA-PHA peeling, ansigtsmassage, maske og afsluttende pleje.

EXUVIANCE dybderensende ………………………………….. 500,-
(50 min.)

Afrensning af huden, hudanalyse, peeling, damp, grundig dybderens, serum eller ampul, maske, afsluttende pleje og plejevejledning.

EXUVIANCE bionic oxygen ……………………………………. 599,-
(75 min.)

Dette er en eksklusiv ansigtsbehandling, der passer til alle hudtyper, men især anbefales til stresset / træt og tør hud, som har behov for ny stimulering og fugt.
Afrensning af huden, AHA-PHA peeling, damp, udrensning af urenheder, Bionic Oxygen Facial Maske, skuldre og nakke og ansigtsmassage samt afsluttende pleje.

Anti Rosacea …………………………………………………………. 599,-
(60 min.)

Afrensning af huden, Anti-rosacea revitalizing booster, AHA-PHA peeling, dybderens, Anti-redness Calming Serum, Anti Rosacea ansigtsmaske, beroligende og plejende serum og dag-og øjencreme.

Dybderensende Rygbehandling ……………………… 620 kr.
(70 min.)

Afrensning af ryggen, peeling, damp, dybderens, afstressende massage med essentielle olier samt udrensende og berolighende maske.

EXUVIANCE de luxe ……………………………………………… 699,-
(80 min.)

Afrensning af huden, hudanalyse, AHA-PHA peeling, dybderens, retning af bryn, ansigts og hals massage og decolleté massage, guldmaske, afsluttende pleje med serum, dagcreme, øjencreme og håndmassage. Guldmasken tilfører huden maksimal fugt, forebygger rynker, udjævner hudens struktur og skaber liv i en træt og stresset hud.
Inkl. også 20 min. ryg massage.
Behandlingen er til dem, som trænger til lidt ekstra.

EXUVIANCE Triple Microdermabrasion ………………. 599,-
(75 min.)

Triple Microdermabrasion face polish er den nye eksfolierende creme med trippeleffekt, som stimulerer cellefornyelsen, fjerne tørre og døde hudceller og giver huden ny glans. Afrensning, AHA-PHA peeling, collagensserum, skuldre, nakke og ansigtsmassage, antiagingmaske og dag-og øjencreme. Anvendes ikke til sensitiv og sart hud med acneproblemer.

EXUVIANCE Vitamin C+Antiaging booster ………….. 599,-
(75 min.)

Afrensning af huden, antiaging booster, AHA-PHA peeling, dybderens, C-vitamin cocktail, skuldre, nakke og ansigts massage, Guldmaske, dag- og øjencreme.
Behandlingen påvirker især kollagensyntese, bidrager til at genskabe hudens spændstighed og glans, beskytter huden mod nedbrydende frie radikaler og minimerer pigmentpletter.

Ansigtsbehandling for mænd ………………………………. 620,-
(70 min.)

Afrensning, hudanalyse, peeling, damp, dybderens, afstressende ansigtsmassage, serum, dagcreme og øjencreme og hovedbundsmassage. Inkl. også 15 min. rygmassage.

Teenagebehandling ……………………………………………….. 375,-
(45 min.)

For unge mellem 13 – 20 år.
Afrensning, hudanalyse, peeling, damp, dybderens, maske efter hudtype, afsluttende pleje og plejevejledning.