Om os

Hos Sunshine Nails & Beauty kan du slappe af fra dagens stress, blive forkælet og genfinde ro og harmoni for eksempel under en afslappende luksusansigtsbehandling, spa-manicure eller en dejlig spa-pedicure behandling.

Vi byder velkommen til skønhedsbehandlinger med hudplejeprodukter fra verdenskendte Exuviance.

Exuviance tilbyder et komplet system af videnskabeligt udviklede, højeffektive hudplejeprodukter med alfa- og polyhydroxysyrer – kombineret med de nyeste teknologier og innovationer.

Hudplejesystemet er udformet med det formål at tage hensyn til de individuelle behov hos forbrugere, som ikke har brug for en hudlæge, men som alligevel ønsker at udnytte fordelene ved et medicinsk udviklet hudplejesystem. Produkterne i Exuviance Skin Care System er udviklet for at fremme hudens naturlige eksfolieringsproces. Eksfolieringen accelereres, og cellefornyelsen stimuleres. Hermed erstattes de døde hudceller, som ellers lukker porerne til og giver huden et mat, tørt og afskallende udseende, af nye celler. Dette giver huden en sundere udstråling og resultatet er en hud med et smukkere, yngre og sundere udseende.

Alle produkter fra Exuviance er dermatologisk udviklede og testede. Produkterne testes ikke på dyr. De fugtighedsgivende cremer og ansigtsvand udvikler hverken tilstoppede porer eller acne. Øjencremerne er uparfumerede og har gennemgået grundig oftalmologisk testning. Produkterne til følsom hud er hypoallergeniske.

Er huden slap eller rynket, så tilrettelægger vi et behandlingsforløb, som giver fornyet  vitalitet, der både kan ses og mærkes.  Den unge acne hud eller hud med tendens til sarthed, rosacea eller sprængte kapillærer behandles varsomt og effektivt.
Indenfor kunstige negle arbejder vi med de bedste højteknologiske produkter fra bl.a. LCN, Harmony, CND Cosmetics, Backscratchers – produkter, fordi de skaber det flotteste og mest holdbare resultat. Hos os finder du også en omfattende serie i hånd- og negleplejeprodukter fra Herôme.

Vi tilbyder behandlinger med UV-lak fra LCN og Gelish Gel Polish.

UV-lak – er en fusion mellem neglelak og gelé, en metode som kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra en almindelig neglelak og et holdbart resultat fra gelé systemet. UV-lak hærdes ved UV eller LED lyset og fjernes uden brug af file på 10-15 min. uden at skade den naturlige negl. Som resultat – stærke, fleksible og skinnende blanke negle i fantastisk flotte farver der holder i op til 3 uger.

Med udgangspunkt i dine negle kan vi rådgive og vejlede om netop dine negleproblemer.

Klinikken ligger på Peter Bangsvej 55 på Frederiksberg tæt på Peter Bangsvej S-tog station og Lindevang Metro station samt gode busforbindelser.